Hem > Kundcase > LEADING A NEW ERA

LEADING A NEW ERA

När IKEA genomförde sin globala konferensturné LEADING A NEW ERA, föll valet av samarbetspartner kring den tekniska projektledningen och de eventtekniska lösningarna på Liveteknik. LEADING A NEW ERA – en trestegsraket som startade i Helsingborg och tog oss vidare via London till Mumbai.
Bild på scen under LEADING a new era konferens

I Helsingborg genomförde vi på Liveteknik en totalleverans av teknik, tält och teknisk personal. Inne på Ikeas kontor byggde vi upp en scen för talare och paneldebatter. I bakkant av scenen ställde vi en LED-skärm som täckte hela scenens bredd. Detta gav ett levande och dynamiskt backdrop till talarna på scen. På LED-skärmen kunde talarna visa upp sina presentationer, samtidigt som publiken fick en klar och tydlig bild tack vare att LED-skärmen är så pass ljusstark att den även lyser upp ett ljust rum.

Tältleverans

Vi levererade ett tält på 60 x 40 meter där vi placerade en scen för talare, paneldebatter och workshops. Även här valde vi att ställa en LED-skärm i bakkant på scenen. Eftersom ett tält är så pass ljust dagtid är LED-skärm det enda riktigt bra alternativet om du vill att publiken ska kunna se vad som visas på ett bra sätt. Förutom bildteknik levererade vi även här en ljudanläggning och tekniker som såg till att allt flöt på bra.

Bild på scen minuti stort tält under Leading a new era konferens

Globala uppdrag

I London och Mumbai tog vi på oss rollen som tekniska projektledare och produktionsledare. Vi arbetade tätt tillsammans med lokala teknikleverantörer för att säkerställa en smidig leverans. Vårt uppdrag var att se till att allt flöt på perfekt och att varje detalj i projektet genomfördes med precision och hög kvalitet.

Bild på mixplats I Mumbai under Leading a new era konferens

Det var en inspirerande och spännande resa där vi inte bara levererade teknik och experthjälp, utan också fick möjligheten att utforska och lära av andra kulturer och deras tekniska lösningar. Genom att samarbeta med professionella och kompetenta leverantörer runt om i världen kunde vi med trygg hand leda IKEAs konferens från Helsingborg till Mumbai utan problem.

Har du ett event som spänner över olika delar av världen? Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig hitta en lösning.

Dela detta inlägg