TEKNIK

Vi är din helhetsleverantör av tekniska lösningar

Att hyra teknik av oss är enkelt och tryggt

På Liveteknik har vi alltid arbetat med väl beprövade märken, märken och modeller som vi vet håller hög kvalitet och är driftsäkra. 

Vår teknikpark uppdateras kontinuerligt med den senaste och mest intressanta tekniken. Allt för att kunna leverera förstklassiga lösningar till våra kunder. Vårt mål är att vara din helhetsleverantör av tekniska lösningar enkelt uttryckt.

Ett urval av de tillverkare vi använder oss av

Digico_logotype

ljudteknik

Med många års erfarenhet inom ljuddesign vet vi exakt vad som krävs för att leverera enastående ljudupplevelser. Vare sig det gäller en konsert, ett event eller en konferens. Oavsett evenemangets storlek är vi redo att hjälpa till.

Genom att använda olika digitala verktyg kan vi noggrant beräkna ljudets spridning i vilken lokal som helst. Dessutom har vi tillgång till system som mäter ljudnivån under ditt event. Detta gör att vi kan säkerställa en jämn och optimal ljudspridning. Vilket hjälper till att säkerställa att alla i publiken hör lika bra oavsett vart man sitter. 

Vi samarbetar med välkända tillverkare som L-Acoustics, Digico, Yamaha, DPA och Shure, för att nämna några, och kan erbjuda högkvalitativa produkter som passar dina behov.

Bild på Digico SD10 mixerbord

Ljusteknik

Tack vare många års erfarenhet inom ljusdesign erbjuder vi en bred kompetens och många spännande produkter. Vi samarbetar med välrenommerade tillverkare som Martin, GrandMA, Robe och Astera med flera.

Vi kan erbjuda ett brett utbud av ljusalternativ, från rörliga armaturer till batteridrivna miljöljuslampor, för att skapa den perfekta atmosfären för ditt evenemang.

Genom användning av programvaror som WYSIWYG kan vi visualisera vår ljusdesign i 3D och se till att den uppfyller alla era önskemål och förväntningar.

Grand MA3 Ljusbord

BILDTEKNIK

När det kommer till bildteknik har vi de senaste åren gjort stora investeringar för att kunna leva upp till dagens krav på 4k upplösning genom hela kedjan. 

Men för dig som inte behöver den allra senaste tekniken så har vi självklart enklare lösningar med. Vi kan hjälpa till med lösningar för mindre konferensrum ända upp till storskaliga LEDväggs lösningar.

Vi arbetar med produkter från tillverkare Barco och Blackmagic med flera.

Bild på ATEM bildmixer