tjänster

Vi älskar vårat jobb – att hjälpa kunder skapa oförglömliga upplevelser.

livetekniks tjänster

evenemangsproduktion

För oss består evenmangsproduktion av 2 faser – Förproduktion och genomförande. Ta gärna kontakt tidigt i projektet. Vi älskar att bolla idéer och komma fram till bra lösningar. Det gör det möjligt att hjälpa dig som kund att spara tid och pengar på att planera ett event.

Läs mer om evenemangsproduktion

Broadcast och streaming

Livesändningar kan se ut på många sätt, en internationell konferens, en bolagsstämma eller ett hybridevent med deltagare som interagerar på många platser samtidigt. Vad du än vill sända ut kan vi hjälpa dig oavsett plattform.

Läs mer om broadcast och streaming

en man som skissar på en ritning

evenemangsproduktion

3D-visualisering

Vi kan visualisera belysning, ljud, scenografi och andra element för att ge dig en tydlig bild av hur ditt event kommer att se ut. På så sätt kan du testa olika designidéer och säkerställa att varje detalj är perfekt innan själva evenemanget genomförs. 

projektledning

Våra erfarna projektledare hjälper dig hantera allt från planering till genomförande för ditt event. Vi tar hand om logistik, tidtabeller och samordning av resurser för att säkerställa en smidig och framgångsrik produktion. Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om allt.

produktionsledning

Våra produktionsledare hjälper dig ta hand om alla aspekter av ditt event. Från planering och schemaläggning till hantering av teknisk utrustning och personal. Vi ser till att varje detalj är perfekt samordnad för att skapa en minnesvärd och professionell upplevelse.

teknisk planering

Vi hjälper dig med alla tekniska aspekter av ditt event. Vi hanterar ljud, ljus, video och annan teknik, samt samordnar utrustning och räknar på tekniken så att den motsvarar förväntningarna. Vi hjälper dig säkerställa en smidig och professionell produktion som överträffar dina förväntningar.

Ljudteknik

Vi hjälper dig skapa en enastående ljudupplevelse oavsett om det handlar om digitala eller fysiska möten, event eller konserter. Vi erbjuder professionell ljudutrustning och erfarna ljudtekniker för att säkerställa en kraftfull och klar ljudåtergivning.

ljusteknik

Ljusteknik för event och konserter är en konstform som förenar teknik och kreativitet. Med olika typer av ljusarmaturer skapas stämningar som betonar artisternas närvaro och förstärker publikens engagemang. Vi har allt från rörliga lampor till batteridrivna ledlampor för miljöljus.

bildteknik

Med kameror, projektorer och LED-skärmar som alla har 4K-upplösning ger vi dig som kund bästa möjliga visuella lösning. Våra erfarna tekniker hjälper dig så du får rätt nivå på bildtekniken oavsett om det avser fysiska eller digitala möten, streaming, event eller konserter.

kamerateknik

Behöver du en kameralösning till ditt event, konsert, idrottsevenemang eller konferens? Vi har kameror för alla tillfällen och kameraoperatörer som ser till att fånga just ditt event på ett så bra sätt som möjligt. 

led-skämar

Med strålande färger och skarpa detaljer skapar de en atmosfär som trollbinder publiken. De ger en dynamisk backdrop som förstärker artisternas framträdanden, vilket ger en minnesvärd upplevelse för konsertbesökarna. LED-skärmen kan även vara ett alternativ istället för en projektorduk vid konferenser.

scenlösningar

Inomhusscen, utomhusscen, mobilscen, rund eller fyrkantig. Vad du än kan behöva så har vi en scenlösning som passar dina behov.

teknisk personal

Vi har ett stort nätverk där Sveriges främsta tekniker ingår och vi jobbar med frilanstekniker vilket innebär att vi alltid ser till att ha rätt person på rätt plats.

riggritning

Vi hjälper att ta fram måttsatta riggritningar till ditt event. På så vis säkerställer vi att all teknik får plats och att inget väger för mycket.

broadcast och streaming

studiodesign

Vill du bygga en streaming/broadcast studio? Vi kan visualisera belysning, ljud, scenografi och andra element för att ge dig en tydlig bild av hur din studio kommer att se ut. På så sätt kan du testa olika designidéer och säkerställa att varje detalj är perfekt innan studiobygget påbörjas. 

After Effects

Adobe After Effects är en kraftfull programvara för visuell rörelsegrafik. Med sina avancerade verktyg och möjligheter kan du skapa levande animationer, titlar, övergångar med mera. Det är det perfekta verktyget för att ge din presentation eller videoprojekt det lilla extra. Vi hjälper dig med både idéer och själva skapandet av grafiken.

innehållsproduktion

Behöver du hjälp att redigera och ta fram material till ditt digitala event? Vi kan hjälpa till med det med. Vi har möjlighet att spela in och klippa filmer eller jinglar och producera snygga powerpoints eller annat grafiskt material. Vi använder oss av programvaror som After effects, Premier Pro och Adobe Illustrator. 

kundanpassad streamingplattform

Om du ska genomföra ett digitalt event kan vi hjälpa dig skapa en digital eventplattform. Här kan man dela upp deltagarna i workshopgrupper, låta deltagarna ställa frågor i en chatt eller varför inte genomföra ett möte med en röstningsfunktion. Du bestämmer vilka funktioner du vill ha så hjälper vi till att skapa dem.

sportlivesändning

Har du en handbollsmatch eller annan typ av sportevent som du vill få hjälp att sända live, så kan vi hjälpa dig. Vi har både kameror, mixplats och teknisk personal i form av kameraoperatörer, producenter, videotekniker med många års erfarenhet av livesända event och produktioner.

post-produktion

Postproduktion är den kreativa processen där råmaterialet från inspelningen blir ett färdigt videoprojekt. Med verktyg som Adobe Premiere Pro och Adobe After Effects kan vi klippa, redigera, lägga till effekter och förbättra ljudet för att skapa en professionell slutprodukt. Är det något du vill ha hjälp med så finns vi här för dig.